REPOSSI at Selfridges

Location: Selfridges Department Store, London
Commissioned by: REPOSSI

Fit out for exclusive Italian jewelry house REPOSSI within the prestigious Wonder Room on the ground floor of Selfridges Department Store in Oxford Street, London. Works Included:

  • Supply and installation of new glazed display units and new circular copper display unit all as per clients’ designs.
  • Supply and Installation of new brushed copper finish feature wall containing concealed door and storage units with blush mirrors.
  • Installation of stainless steel wall panelling.
  • Installation of signage.
  • All display units and clad with Suedine Novasuede.
  • Supply & installation of ‘Fior do bosco’ stone floor boarder.
  • Supply & installation of ‘drama souris tout le monde bochart’ carpet insert.
  • Decoration to existing column.
  • Installation of new lighting to new and existing display units, ceiling spot lights and new distribution board.

Challenges

One of the big challenges that the Repossi design team set Guildprime during the fit out of their boutique shop within the Wonder Room of Selfridges was the manufacture and installation of a bespoke feature wall - click here to read more about it.